۲۱:۰۹:۳۲ - چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
طی حکمی؛ علیرضا اسماعیلی به عنوان سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان منصوب شد. طی حکمی از سوی رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، علیرضا اسماعیلی به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان معرفی و منصوب شد. به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، ۱۷ مردادماه در مراسمی که با حضور دکتر […]

طی حکمی؛

علیرضا اسماعیلی به عنوان سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، ۱۷ مردادماه در مراسمی که با حضور دکتر سالازهی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی سیستان و بلوچستان همراه بود، دکتر منصور تاجری طی حکمی علیرضا اسماعیلی را به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان معرفی و منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است؛

نظر به مراتب دانش، تعهد، تجربیات و سوابق جهادی و با توجه به موافقت ریاست محترم موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی، بموجب این حکم به عنوان”سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان” منصوب می‌شوید تا با همیاری همکاران محترم و مدیران ان مرکز آموزش عالی در دستیابی به اهداف متعالی فرهنگی و اموزشی و تحقق برنامه ششم توسعه جهاد در آن حوزه قرین توفیق و تاییدات روز افزون باشید.

گفتنی است در پایان این مراسم از زحمات و خدمات احمد ملایی سرپرست پیشین این مرکز آموزش عالی قدردانی شد.