۸:۰۵:۰۶ - چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
برگزاری دوره آموزشی مدل تعالی سازمانی
به مناسبت هفته کارآفرینی، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زاهدان با همکاری شرکت شهرک های صنعتی استان برگزار می کند: دوره آموزشي مدل تعالي سازماني (بر مبناي مدل EFQM) با اعطاي گواهينامه معتبر و به صورت رایگان با حضور دکتر صدقی از تهران. زمان: پنجشنبه ۲ آذر ماه ۹۶ راس ساعت ۹ صبح مکان :زاهدان-خیابان […]

زمان: پنجشنبه ۲ آذر ماه ۹۶ راس ساعت ۹ صبح
مکان :زاهدان-خیابان امداد-مقابل اداره پست-سالن اجتماعات شرکت شهرک های صنعتی
دانشجویان و علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به کانون فرهنگی و یا انجمن علمی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان مراجعه و یا با شماره ۳۳۲۵۱۵۷۵ تماس حاصل نمایند.